Si contractes Parlem com a teleoperadora, pots gaudir de 12 mesos d'accés a Filmin. És possible que tinguis alguns dubtes sobre la promoció, així que amb aquest article volem ajudar-te.


Com puc beneficiar-me'n?

Tant si ja ets client de Parlem com si fas una nova contractació, tenim beneficis per a tu. Per als nous clients, només caldrà contractar la tarifa que vulguis amb Parlem. Acte seguit, rebràs un correu electrònic que t'explicarà com activar la subscripció a Filmin.

Si la teva relació amb Parlem ja està iniciada, també pots gaudir de Filmin amb avantatges! Rebràs un codi d'1 mes gratuït i, després del primer mes, segueix gaudint del servei amb un 10% de descompte en la subscripció.


Com activar la subscripció

És fàcil. Rebràs al teu correu electrònic un email amb el codi promocional. Accedeix al enllaç que s'indica i valida el codi. 

  1. Visita www.filmin.es/codigo i introdueix el codi que t'ha arribat.
  2. Registra't a Filmin i afegeix un mètode de pagament*.
  3. Ja tindràs la subscripció activa!

*Només et cobrarem en finalitzar la subscripció, quan el periode el teu codi hagi acabat i es renovi la teva subscripció.


Què inclou la subscripció de Filmin amb Parlem

Si has contractat una tarifa de Parlem i Filmin, el codi que rebràs és d'una subscripció anual a Filmin. Podràs veure tantes vegades com vulguis els títols i les sèries que estan inclosos en la teva subscripció sense cap límit. Tingues en compte que els títols de lloguer no estan inclosos o s'hauran de llogar part.


Com es renova la subscripció?

Afegir el mètode de pagament és necessari per poder renovar la teva subscripció un cop finalitzi. Si tens algun problema durant l'activació del codi, revisa si us plau que no t'has saltat el pas d'introduir el mètode de pagament.

Quan s'acabi el periode del teu codi, rebràs el primer càrrec. 


On puc veure Filmin?

Pots veure el contingut des de 2 dispositius de forma simultània. Pots revisar els dispositius compatibles des dels que veure Filmin aquí


Ja tinc un compte o subscripció activa a Filmin

Cap problema, quan validis el teu codi et demanarà crear un compte. En comptes de crear-ne un de nou, clica a Iniciar Sessió amb les teves dades d'accés i el codi s'afegirà al teu compte. Si ja tens subscripció, el valor del codi s'afegirà a la teva subscripció activa i no perdràs cap dia de la teva subscripció.


Vull cancel·lar la subscripció

Pots cancel·lar-la en qualsevol moment, no hi ha cap període de permanència. Amb aquest enllaç podràs seguir pas a pas la cancel·lació de la subscripció: Cancel·lar la meva subscripció

Recorda que podràs seguir gaudint de la subscripció fins que finalitzi encara que hagis cancel·lat la renovació.