Estrenes, clàssics, documentals i ficcions, animació nacional, europea i asiàtica, grans sèries de televisió i les millors pel·lícules espanyoles de cada any formen part del catàleg de cinema online més gran del país; amb gairebé 3.000 títols.

La nostra voluntat és oferir un nombre limitat de títols de qualitat contrastada, amb premis i prestigi, amb els quals de segur no perdràs el temps.


Què puc veure amb la meva subscripció

La subscripció et dóna accés als títols del nostre catàleg sense cap cost afegit. Podràs visualitzar tots aquests títols i les sèries, excepte els títols exclusius de lloguer, que hauràs d'adquirir a part.

Amb el mateix compte i subscripció podràs accedir tant a FilminCAT com a FilminES, no has d'adquirir dues subscripcions per separat. A FilminES hi són totes les pel·lícules i sèries, mentre que a FilminCAT només les que tenen subtítols o doblatge en català.


Títols de lloguer

A FilminCAT pots veure un títol exclusiu de lloguer de forma individual. Un cop fet el pagament del lloguer, disposaràs de 72h per veure la pel·lícula a partir del moment en què la reprodueixis per primera vegada.

Una altra opció seria adquirir un pack de tickets. Pots adquirir-los individualment o per completar la teva subscripció. Aquests tickets només serveixen per als títols exclusius de lloguer i caduquen transcorregut un any des de la data de la compra.


Properes estrenes

Cada setmana incorporem nous títols que aporten al catàleg dinamisme i novetat. A més, podràs veure les properes estrenes des de l'apartat de Properament.