La compra de la subscripció només és possible fer-la des d'Espanya. Tot i així, el visionat de les nostres pel·lícules i sèries està permès a Europa gràcies a la nova normativa europea i sempre que sigui temporalment.

En resum, podràs fer ús de la teva subscripció a països europeus sempre que la compra l'hagis fet prèviament a Espanya.


Què puc veure fora d'Espanya

Qualsevol pel·lícula, sèrie o curt en subscripció. Tingues en compte que els tickets no estan disponibles per a l'ús fora d'Espanya; de manera que si utilitzes la teva subscripció a Europa, recorda que només podràs veure els títols del catàleg.

De la mateixa manera, hi ha títols concrets, normalment de festivals, que poden tenir els seus drets limitats a Espanya, per la qual cosa tampoc estaran disponibles fora del territori.


Pagaments i Renovacions

Tingues en compte que si et trobes fora d'Espanya durant la teva renovació, és possible que no es pugui fer el pagament correctament, per la qual cosa hauràs de reactivar la teva subscripció quan tornis a Espanya.


Regalar FilminCAT

És possible regalar una subscripció a algú que resideixi fora d'Espanya, però només si la persona es troba dins del territori europeu. Podrà crear un compte des del país que es trobi i activar el codi regal sense problemes.

No és possible regalar packs de tickets, ja que les pel·lícules de lloguer no es poden activar des de fora d'Espanya.