A FilminCAT volem escoltar la teva opinió, és per això que pots valorar cada títol i compartir els teus comentaris amb la resta d'usuaris.

Només podràs valorar títols a través del perfil principal del compte i els comentaris hauràs d'escriure'ls des de la web.

Al final de cada visionat t'apareixerà el botó VALORAR i et redirigirà directament a l'apartat de valoracions.

Valorar des del navegador web

Pots valorar el títol a través de la web clicant des de la fitxa de la pel·lícula o sèrie a VALORAR, en la part dreta de la pantalla.

Una vegada ho seleccionis apareixerà l'opció de valorar el títol amb una puntuació de l'1 al 10 i una vegada puntuat podràs deixar també el teu comentari escrit.

Valorar des d'una smartv

Pots valorar el títol a través del teu smartv prement des de la fitxa de la pel·lícula o sèrie en VALORACIONS D'USUARIS.

A continuació prem a VALORAR AQUEST TÍTOL i selecciona la puntuació que desitges donar-li del 0 al 10.

Valorar al mòbil o tauleta

Pots valorar el títol a través del teu mòbil o tauleta clicant des de la fitxa de la pel·lícula o sèrie en la icona de l'estrella que apareix sota el botó de VEURE ARA, i seleccionant la puntuació que desitges donar-li.