Dins el teu compte de FilminCAT pots realitzar diferents accions com compartir-lo amb una altra persona, limitar l'accés a títols amb el Control Parental o crear un Perfil Social per compartir els teus títols preferits. A continuació t'ensenyem com fer-ho:

Simultaneïtat

Tingues en compte que pots veure FilminCAT fins a dos dispositius simultanis amb el mateix compte, ja sigui des de la mateixa adreça IP o diferent.

Per a poder accedir des d'un altre dispositiu només hauràs d'introduir el mateix usuari/contrasenya on tens la subscripció.

Control Parental

Si no vols que els teus fills accedeixin a tot el contingut de FilminCAT només hauràs d'activar el Control Parental des del teu espai personal: Configuració > Control parental des del perfil principal.

D'aquesta manera podràs configurar el contingut segons l'edat (7, 12, 16 i 18 anys) i decidir a quin contingut vols que hi tinguin accés. Totes les cerques i tots els continguts de FilminCAT a tots els dispositius tindran establert el filtre que apliquis.

Mai no es podran visionar pel·lícules, curts o sèries que estiguin per sobre del rang d'edat que estableixis al control parental.

Perfil Social

El Perfil Social és la teva identitat, el teu alter ego a la plataforma, a més d'un espai on navegar pels teus títols preferits i les llistes guardades.

Per a personalitzar-lo, pots fer servir el teu nom real o crear-te un àlies. Amb aquesta identitat podràs signar els comentaris que deixis a les nostres pel·lícules i sèries. Si l'àlies que tries ja ha estat escollit per un altre usuari t'apareixerà un missatge en vermell "Aquest àlies ja existeix. Prova'n un altre si us plau".

També podràs triar si vols fer el teu perfil públic perquè els altres usuaris de FilminCAT puguin veure les pel·lícules que has vist, els teus títols i col·leccions preferits, les teves llistes de pel·lícules pendents i els teus comentaris.

Edita el teu perfil des d'aquí.