Pots veure FilminCAT fins a dos dispositius simultanis amb el mateix compte, ja sigui des de la mateixa adreça IP o diferent. Per a poder accedir des d'un altre dispositiu i compartir el compte, només hauràs d'introduir el mateix usuari/contrasenya on tens la subscripció.

Dins el teu compte de FilminCAT pots realitzar diferents accions com compartir-lo amb una altra persona, limitar l'accés a títols amb el Control parental o crear un Perfil social per compartir els teus títols preferits.