Si vols gaudir de FilminCAT des d'un ordinador, et recomanem que disposis de les següents característiques en el teu dispositiu:

• Un sistema operatiu Mac OS X 10.14 o superior.
  • Processador de doble nucli de 2.2 Ghz o superior
  • Memòria RAM: Mínim 4 GB i 1 GB de memòria de vídeo.
  • Targeta d'àudio: compatible amb QuickTime. Connexió a Internet de 20Mbps.

També recomanem que no hi hagi cap mena d'extensió que bloquegi el tràfic de xarxa ni una VPN o proxy activats en la xarxa de l'usuari.

Recomanem utilitzar l'última versió de Chrome. També és possible utilitzar l'última versió de Firefox, cal assegurar que està instal·lada l'extensió Widevine. Només podem garantir la compatibilitat amb la ultima versió de Safari. Recorda que és important actualitzar el sistema operatiu de MacOS per a poder tenir l'última versió de Safari.