L'opció offline únicament es troba disponible per a les sèries de la plataforma i algunes pel·lícules que tenim en exclusiva. Tampoc està disponible per a ordinadors, únicament per als dispositius mòbils i tauletes compatibles amb l'aplicació de FilminCAT tant per a iOS com per a Android.

Un títol offline ocupa entre 200Mb i 700 Mb depenent de la durada, per la qual cosa assegura't de tenir espai en el teu dispositiu abans de guardar un títol. El temps de descàrrega variarà en funció de la velocitat de la teva connexió i contingut a descarregar.

Para descargar un título pulsa en el icono de descarga que encontrarás en la ficha , debajo del botón de VER AHORA. Una vez descargado puedes encontrar el título en el menú inferior de la pantalla en el apartado DESCARGAS

Siempre podrás eliminar el archivo de tu dispositivo para poder tener más espacio y poder guardar nuevos títulos. Para eliminarlos dirígete al apartado mencionado anteriormente y deslizando hacia la izquierda encima de la serie o película descargada aparecerá la opción de eliminarlos.