L'opció offline únicament es troba disponible per a les sèries de la plataforma i algunes pel·lícules que tenim en exclusiva. Tampoc està disponible per a ordinadors, únicament per als dispositius mòbils i tauletes compatibles amb l'aplicació de FilminCAT tant per a iOS com per a Android.

Un títol offline ocupa entre 200Mb i 700 Mb depenent de la durada, per la qual cosa assegura't de tenir espai en el teu dispositiu abans de guardar un títol. El temps de descàrrega variarà en funció de la velocitat de la teva connexió i contingut a descarregar.

Per a descarregar un títol clica en la icona de la fletxa cap avall que apareix sota VEURE ARA perquè comenci la seva descàrrega.

Una vegada has vist el títol, des de l'aplicació podràs eliminar l'arxiu del teu dispositiu per a poder tenir més espai i poder guardar nous títols.