L'opció offline únicament es troba disponible per a les sèries de la plataforma i algunes pel·lícules que tenim en exclusiva. Tampoc està disponible per a ordinadors, únicament per als dispositius mòbils i tauletes compatibles amb l'aplicació de FilminCAT tant per a iOS com per a Android.

Un títol offline ocupa entre 200Mb i 700 Mb depenent de la durada, així que assegura't que tens espai suficient en el teu dispositiu abans de guardar un títol. El temps de descàrrega variarà en funció de la velocitat de la teva connexió i contingut a descarregar.

Para descargar un títol, clica en la icona de descàrrega que trobaràs a la fitxa, sot el botó de VEURE-LA ARA. Un cop descarregat pots trobar el títol en el menú inferior de la pantalla, en l'apartat DESCÀRREGUES.

Sempre podràs eliminar l'arxiu del teu dispositiu per poder tenir més espai i guardar nous títols. Per eliminar-los, dirigeix-te a l'apartat de descàrregues mencionat i clica sobre la X de la cantonada del pòster. No és possible emmagatzemar el contingut descarregat en una memòria externa ni tarjeta SD.