La gran majoria de pel·lícules del catàleg en línia estan disponibles en dues versions: versió doblada al català i versió original subtitulada en català.

Respecte a subtítols en altres idiomes, les limitacions contractuals amb els propietaris dels drets compliquen bastant l'obtenció de subtítols en la llengua original de la pel·lícula. En FilminCAT continuem treballant per a continuar augmentant les versions disponibles.

Així mateix, l'opció d'incloure els subtítols en català en versions en català està disponible per a alguns títols, no per a tots, perquè en molts casos, els subtítols estan incrustats en la imatge, per la qual cosa no és possible seleccionar-los o fins i tot "extreure'ls" per a incloure'ls en la versió en espanyol.

Recorda que pots consultar les versions disponibles sempre visibles en la fitxa, just sota el títol de la pel·lícula o sèrie.