Pots canviar l'idioma de la pel·lícula o sèrie i triar els subtítols en els diferents dispositius.

Tingues en compte que alguns dels nostres títols estan dividits en dues parts. Pots canviar de part seguint els mateixos passos per a canviar d'idioma o subtítols. Aquí apareixeran les parts de les quals disposi el títol i podràs canviar-la per a continuar veient la pel·lícula.

Navegador Web

Per a canviar la versió clica en el símbol de la "bafarada" en la part inferior dreta de la pantalla. Aquí apareixeran les diferents versions del títol.

Smartv

Només hauràs d'accedir al títol en qüestió i desplegant amb el comandament ^ amunt fins a ÀUDIO/SUBTÍTOLS. Allí podràs triar la versió desitjada i prémer OK.

Mòbil o tauleta

Des de dins del reproductor hauràs de prémer sobre el botó d'ÀUDIO I SUBTÍTOLS i després triar la versió.