A FilminCAT tens a la teva disposició dues modalitats de subscripció: la subscripció mensual (9,99€) i la subscripció anual (84€). Amb elles, podràs veure tantes vegades com vulguis els títols inclosos al catàleg i totes les sèries de la plataforma. També podràs accedir des de dos dispositius simultàniament.

Les subscripcions equivalen a un mes o a un any natural. És a dir, si la contractes el dia 15, la renovació es realitzarà el 15 del mes següent. Aquesta renovació és automàtica i podràs cancel·lar-la en qualsevol moment, sense permanència.

Podràs contractar la que prefereixis des de subscriu-t'hi.

Subscriu-te des d'Amazon

Per subscriure't des d'Amazon, només hauràs de dirigir-te a l'store d'Amazon i descarregar l'app de FilminCAT des del teu Fire Stick TV. A la pantalla de SUBSCRIU-T'HI, et permetrà triar la subscripció que prefereixis: mensual o anual.

Si vols finalitzar la teva subscripció, hauràs de cancel·lar la renovació des de l'entorn d'Amazon.

Tinc un codi

Els codis també poden donar-te accés a una subscripció.

Si tens un codi promocional o un codi regal, només hauràs d'INICIAR SESSIÓ amb el teu usuari registrat o crear un compte a FilminCAT i, a continuació, enganxar el codi a Bescanviar codi.

Un cop bescanviat, ja tindràs la teva subscripció a FilminCAT activa.