A FilminCAT pots organitzar el contingut en llistes. Hi ha dos tipus de llistes, una que tots els usuaris tenen per defecte en FilminCAT, on podràs guardar els títols per a veure després i les llistes pròpies creades per tu.

Per a guardar un títol directament en l'apartat Veure després només hauràs de clicar en la icona del rellotge que apareix en cada títol al costat del botó VEURE-LA ARA. Pots esborrar contingut d'aquesta llista clicant en la mateixa icona del rellotge ara marcat en color verd.

Totes les llistes personalitzades les trobaràs en l'apartat Les meves Llistes que apareix a través del navegador web, mòbil, tauleta o el teu televisor. Des d'aquest apartat pots consultar les teves llistes creades i clicant dins de cadascuna d'elles podràs editar-les per a canviar l'ordre, eliminar títols o modificar el títol de la llista. En smartv podràs trobar-la des de l'apartat DESADES.

Pots crear una llista prement en el botó DESAR PER DESPRÉS dins de la fitxa de la pel·lícula. Aquí podràs guardar-la en alguna llista ja creada o crear una nova.

Així mateix, dins de les llistes pròpies de cada usuari pots trobar les favorites, en aquesta llista pots afegir títols clicant en la icona del cor fora de la fitxa de la pel·lícula o des de l'apartat GUARDAR.