Per a activar un codi primer de tot CREA UN COMPTE o INICIA SESSIÓ en FilminCAT i després Bescanvia el teu codi. Recorda que el codi només has d'introduir-lo una vegada.

  • Si és vàlid per una subscripció t'apareixerà un missatge de confirmació. Podràs visualitzar el contingut des de qualsevol dispositiu compatible amb la plataforma.
  • Si et dona accés a una pel·lícula t'apareixerà un missatge de confirmació i podràs visualitzar el títol des de qualsevol dispositiu compatible amb la plataforma.
  • Si el codi és d'un o més tiquets s'afegiran directament al teu compte i podràs bescanviar-los per pel·lícules de lloguer.


Ja tinc una subscripció activa

En el cas que ja tinguis una subscripció activa i rebis un codi podràs bescanviar-lo en el teu compte i s'afegirà quan finalitzi la teva subscripció en curs, no perdràs cap dia.


Codi incorrecte

Si en introduir el codi apareix que és incorrecte, comprova que has escrit bé tots els caràcters i cap espai al final. Si encara així continuen els problemes, escriu-nos a través del formulari de contacte indicant-nos el codi en qüestió perquè puguem revisar-lo.