Per garantir l'accés correcte a FilminCAT, et recomanem que revisis que el teu dispositiu compleix els requisits mínims i es troba entre els següents models:

Veure FilminCAT a l'ordinador

Si ens estàs visualitzant des d'un ordinador, recomanem que tingui un sistema operatiu: Windows 10 o superior, Mac OS X 10.14 o superior.

També recomanem que no hi hagi cap tipus d'extensió que bloquegi el trànsit de xarxa ni una VPN o proxy activats a la xarxa de l'usuari.

Per a qualsevol sistema operatiu (MAC, Windows, Linux), recomanem utilitzar l'última versió de Chrome.

Veure FilminCAT al televisor

Smartv Samsung

Android TV

Fire Stick TV

Chromecast

Marques no compatibles oficialment

Veure FilminCAT al mòbil i tauleta

iPhone / iPad

Android