Chromecast permet gaudir de FilminCAT en el teu televisor encara que no sigui un model compatible o smartv. És un petit dispositiu de reproducció multimèdia que es connecta al port HDMI del teu televisor.

Per a una experiència òptima recomanem utilitzar dispositius Chromecast oficials de Google a partir del 2016, Ultra (2016) i V3 (2018).

Recomanem sempre utilitzar la versió més actualitzada del teu dispositiu mòbil/tauleta Android o iOS i la versió més actualitzada de l'aplicació de FilminCAT.

No és compatible via web des de l'ordinador, només a través de l'aplicació mòbil/tauleta.

L'última versió de Chromecast amb Google TV permet descarregar l'app de FilminCAT en el mateix dispositiu, sense necessitat d'utilitzar un mòbil/tauleta.