A Filmin hi pots trobar els títols en diferents qualitats: SD, HD o 4K. Trobaràs en quina resolució es troba la pel·lícula o sèrie dins de cada fitxa, sota el títol.

Com funciona el streaming a FilminCAT

Des de FilminCAT, les pel·lícules i sèries s'envien a la teva pantalla a través d'internet, però necessitem ajuda. Els nostres continguts passen per molts punts abans d'arribar a tu, com ara servidors, internet i la xarxa del teu proveïdor d'internet. Quan fem streaming estem establint una relació d'emissor i receptor. FilminCAT és l'emissor i els diferents dispositius on s'utilitza FilminCAT són els receptors. Així mateix, que un contingut sigui emès en una sèrie de condicions no vol dir que tots els receptors siguin capaços de reproduir-lo en totes les condicions.

Recomanacions de velocitat de connexió a internet

Per veure sèries i pel·lícules a FilminCAT, et recomanem tenir una connexió a internet estable. Segueix cadascun dels passos que s'indiquen. Si fas alguna modificació, atura't i comprova si ha canviat alguna cosa abans de seguir.

  1. Comprova l'etiqueta de qualitat de vídeo de FilminCAT. És possible que el títol que has seleccionat no tingui una qualitat superior disponible.
  2. Comprova la teva xarxa. FilminCAT s'adapta a la velocitat de la teva connexió a internet perquè puguis seguir veient continguts. És possible que la qualitat de l'streaming disminueixi si la connexió a internet és lenta o inestable.
  3. Comprova els dispositius. Per obtenir la millor qualitat disponible, tots els dispositius que facis servir han de ser compatibles amb aquesta.

No m'apareix l'opció de 4K

Alguns ordinadors no tenen realment la capacitat de reproduir contingut en 4K així que fan un reescalat perquè arribi a una major resolució, però no arriba a ser 4k nadiu. Per tant, encara que intentis reproduir el contingut en 4K, si l'ordinador no en té, reescalarà el contingut. No sempre pots visualitzar el contingut a màxima qualitat que s'ofereix.

En les aplicacions dels dispositius com ara mòbils, tablets o smartv, no és possible modificar la qualitat en què es reprodueix, aquesta es tria de forma automàtica segons la connexió.