FilminCAT és compatible amb dispositius Android TV (9 o superior) de les principals marques .

Només hauràs de dirigir-te a Google Play i buscar l'app de FilminCAT utilitzant el cercador. També pots trobar l'aplicació de FilminCAT per a TV aquí. Assegura que el teu dispositiu té el sistema operatiu i l'aplicació de FilminCAT actualitzada a l'última versió.

Una vegada instal·lada, només hauràs d'introduir el teu usuari i contrasenya per a poder gaudir del contingut directament des del teu televisor.