FilminCAT és compatible amb els models: Fire TV Stick | Basic Edition, Fire TV Stick (2a generació) i Fire TV Stick 4K.

Per a descarregar la nostra aplicació gratuïta només has d'anar a l'Amazon Store, buscar FilminCAT i instal·lar-la. Si no apareix l'app i el teu model és compatible, comprova que tens configurada 'Espanya' com a regió del market.

Recomanem adquirir el dispositiu Fire Stick TV de l'any més pròxim a l'actual (mínim del 2019) per a la millor experiència amb la nostra plataforma sense canviar de dispositiu.

Compres des de l'app de Fire Stick TV

És possible subscriure's directament des de l'app, però no és possible adquirir un títol de lloguer. Per a poder veure-ho des de l'app de Fire Stick TV, veuràs que en la fitxa de la pel·lícula apareix el missatge CONTINGUT NO DISPONIBLE.

Sí que és possible visualitzar aquests títols, per a això, només hauràs de realitzar el lloguer o ús del ticket des d'un altre dispositiu (web per exemple) i començar el seu visionat uns minuts. Així podràs gaudir-ho després des de l'app de Fire Stick TV sense problema.