Tingues en compte que per a regalar FilminCAT, en primer lloc, hauràs de registrar-te a la plataforma per a poder realitzar la compra i fer el seguiment del regal. Un cop creat, tria la subscripció que vulguis regalar des de la pàgina de Regala.

Tens dues maneres de fer-li arribar el regal a la persona que desitgis: a través d'un codi regal que rebrà al seu email o descarregant tu mateix un PDF.

Si ja tens una subscripció activa en el moment de rebre el codi, podràs activar-lo igualment. Quan activis el codi regal, s'afegirà al que queda de la teva subscripció actual. No perdràs cap dia. Així mateix, la renovació automàtica es modificarà al darrer dia de subscripció.


Incidències amb el regal

Si has introduït un correu electrònic erroni o t'has equivocat de correu electrònic i has realitzat la compra de la subscripció per a tu en comptes de per a regalar, escriu-nos si us plau des del formulari de contacte indicant-nos el correu electrònic de compra i t'ajudarem a solucionar-ho. Si vas programar el regal i la persona afortunada no ha rebut encara el correu electrònic, també pots contactar-nos a través del formulari de contacte indicant-nos el correu electrònic de compra perquè puguem revisar què ha pogut passar.