En el cas d'experimentar alguna incidència amb la descàrrega de títols offline, en mòbil o tauleta, segueix els passos a continuació:

1. Elimina el títol descarregat, si s'ha arribat a descarregar.
  2. Reinstal·la l'aplicació per a comprovar que disposes de l'última versió.
  3. Comprova que tens espai suficient en el teu dispositiu.
  4. Realitza de nou la descàrrega.

Recomanem també realitzar el primer visionat del títol amb internet i després sense connexió.

Si els problemes persisteixen, assegura que el teu dispositiu iOS o Android és compatible.

No dubtis a contactar amb nosaltres per a resoldre la teva incidència si disposes del dispositiu i app actualitzat a través del formulari de contacte indicant-nos model exacte de dispositiu, versió iOS/Android, títol amb el qual tens l'error i usuari en la plataforma.