Error 246000/224002/224003/241011

Aquest arxiu de vídeo no es pot reproduir

Si veus aquest codi d'error significa que el contingut del vídeo no carrega i es bloqueja, això pot ser degut a diverses causes. Si us plau, segueix aquest procediment per revisar que tant el navegador que utilitzes com la teva connexió són correctes:

1. Actualitza el navegador a la darrera versió disponible.
  2. Esborra la memòria cau i les dades de navegació.
  3. Reinicia el navegador.
  4. Si no funciona, prova amb altres navegadors, per exemple Chrome.
  5. Revisa també que cap complement (VPN, Proxy) està actiu. Una manera de comprovar-ho és accedint des d'una pestanya del navegador en mode incògnit. Si hi accedeixes, alguna cosa està bloquejant el teu navegador.
  6. Finalment, assegura que la teva connexió és estable i suficient, apagant i encenent el router de nou. Si no millora, parla amb el teu proveïdor d'internet per millorar la teva connexió.

Error 225650

Hi ha hagut un problema al donar accés a contingut protegit

És possible que tant el sistema operatiu com la versió del navegador no estiguin actualitzats i per aquest motiu aparegui aquest missatge d'error. Sol donar-se amb Safari. Recomanem en aquest cas accedir des d'un altre navegador compatible, com pot ser la darrera versió de Chrome, des d'on sí que estem funcionant correctament.

Si accedeixes des d'un mòbil o tauleta iOS recomanem descarregar l'aplicació de FilminCAT des de l'Apple Store.

Error 400001

No pots reproduir aquest contingut

Segurament es deu a que anteriorment vas començar a veure un capítol d'aquesta sèrie i ara vols reprendre-la. Prova si us plau a prémer play a l'episodi des de l'apartat EPISODIS i no des de VEURE-LA ARA o SEGUIR VEIENT. Així assegurarem que no s'ha quedat informació guardada que impedeixi fer ara el visionat correctament.

Si no és el cas, també pot indicar que no pots reproduir el contingut degut a la teva ubicació actual. FilminCAT no pot garantir un funcionament òptim fora d'Espanya o Portugal.

Error 400101

No pots reproduir aquest contingut

Aquest error sol aparèixer si no tens permisos per reproduir un contingut. Es pot donar per diversos motius:

1. No has iniciat sessió. Entra amb el teu usuari i contrasenya.
  2. El teu compte no té subscripció activa. Contracta una subscripció.
  3. El títol no està inclòs a la teva subscripció. Ho sentim, hauràs de triar-ne un altre o llogar-lo a part.
  4. Has esgotat el temps de visualització. Lloga la pel·lícula de nou o bescanvia un altre ticket.
  5. El títol ja no està disponible. Ho sentim, hauràs de triar un altre títol.

Error 400100/400200

Load Media Failed

Si apareix aquest error a la pantalla i no pots reproduir un títol significa que ens hem deixat alguna cosa. Escriu-nos si us plau a través del formulari de contacte i revisarem la incidència.