Si vols deixar de rebre cobraments per part nostra però seguir gaudint de la subscripció fins que finalitzi, hauràs de Cancel·lar la renovació. Si encara així vols eliminar el teu compte, només hauràs d'estar registrat/ada amb el teu nom d'usuari i contrasenya, accedir a la secció Configuració i fer clic a Eliminar compte.

Recorda que un cop realitzada l'operació, no podràs accedir a FilminCAT amb aquest usuari des de cap dispositiu. Si tens una subscripció activa, també s'eliminarà. Tampoc podràs fer ús dels dies que et queden ni dels tickets restants i no es podrà recuperar el teu historial de títols vistos, favorits o llistes.