Si vols canviar el correu electrònic d'accés o la contrasenya en la plataforma, només hauràs d'accedir amb les teves dades personals i dirigir-te al teu compte. Allí podràs fer el canvi.

No puc modificar el correu electrònic registrat

És possible que si no et permet canviar el correo electrònic sigui perque el correu ja està registrat a FilminCAT. Escriu-nos si us plau a través del formulari de contacte i revisarem si podem fer el canvi per tu.

Recuperar contrasenya

Si no recordes la teva contrasenya per a accedir a FilminCAT, només hauràs de generar una nova. Ves a la pàgina d'inici de FilminCAT, fes clic a INICIAR SESSIÓ i després en NO RECORDES LA TEVA CONTRASENYA? Allí introdueix el teu email i rebràs per correu un enllaç per a canviar-la per la que prefereixis. Recorda que la contrasenya ha de tenir un mínim de 6 caràcters i alfanumèrica. No admet símbols i sí que distingeix entre majúscules i minúscules.

No recordo el correu de registre

Si no recordes l'email amb el qual et vas registrar pots enviar-nos a través del formulari de contacte les següents dades: import, data i els quatre últims dígits de la targeta. Si la compra s'ha fet via PayPal, en aquest cas indica'ns l'ID de factura i revisarem des de quin compte consta el cobrament.

Vull canviar el correu d'accés però no puc entrar al compte

Si el correu registrat a Filmin està inactiu i no recordes la contrasenya d'accés a la plataforma, tampoc no podràs recuperar-la. En aquest cas, envia'ns si us plau a través del formulari de contacte algun rebut de cobrament a Filmin on apareguin les dades següents: import, data i els quatre últims dígits de la targeta o, si la compra la vas fer des de PayPal, indica'ns l'ID de factura, per comprovar quin compte tens registrat i modificar-lo per el que vulguis.