Per a poder canviar el número de la teva targeta o el teu compte de PayPal, primer hauràs d'accedir al teu compte. Allà trobaràs el teu mètode de pagament actual registrat. 

Per a poder modificar-ho simplement hauràs de prémer a Actualitzar mètode de pagament i introduir a continuació, les noves dades. No és possible eliminar la targeta registrada.


Mètode de pagament en subscripcions externes

Si mantens la teva subscripció des d'Amazon, el mètode de pagament que usis en FilminCAT serà el que tinguis registrat allà. Per a modificar-lo, hauràs de fer-ho des de l'entorn d'Amazon. 


Error en introduir la targeta

Si t'apareix un error, comprova que no estàs introduint cap símbol (coma, punt, dièresi...) en l'apartat del nom. A continuació prova de nou.


Compliment de la Directiva Europea PSD2

La Directiva Europea PSD2 regula els serveis de pagament realitzats a Europa amb la finalitat d'impulsar la transparència, mantenint la confiança en el sistema de pagaments i que va entrar en vigor l'1 de gener de 2021.

Per a complir amb la nova directiva europea PSD2, hem treballat implementant l'estàndard europeu per a validar la teva targeta. Només has de seguir uns senzills passos:

  1. Ves a Configuración
  2. Prem a Afegir/Actualitzar mètode de pagament i introdueix els detalls de la teva targeta.
  3. Si se sol·licita, accepta una transacció de 0€.
  4. Valida el pagament en l'app del teu banc.

Després de realitzar aquest procés, les dades de la teva targeta es guardaran correctament i ja no necessitaràs tornar a realitzar aquesta operació. Tingues en compte que si canvies el mètode de pagament del teu compte, aquest procés s'haurà de repetir.

Si no actualitzes la informació de la teva targeta abans que finalitzi el termini de la teva subscripció, no podrem continuar amb la renovació i, per tant, es cancel·larà la teva subscripció.