Les subscripcions a FilminCAT, a excepció de les subscripcions regal, disposen per defecte de renovació automàtica. És a dir, en acabar el període contractat, es renova automàticament pel mateix període sempre que no s'hagi modificat o cancel·lat aquesta renovació.

Si per exemple vas contractar una subscripció mensual el dia 15 d'abril, la teva propera renovació es causarà el 15 de maig, i així successivament fins que la modifiquis o cancel·lis.

Si gaudeixes d'una subscripció anual, no serà possible pausar-la. S'haurà de complir l'any ininterrompudament.


Modificar la teva subscripció

Si vols canviar la modalitat de la teva subscripció, només cal anar via web a Subscriu-t'hi i seleccionar el tipus de subscripció a la qual vols canviar la renovació.

Fent clic sobre el producte canviaràs la renovació de la teva actual subscripció. Has de tenir en compte que, encara que renovis amb una altra modalitat, seguiràs gaudint de l'actual subscripció fins a la finalització de la mateixa. La nova subscripció no es cobrarà i, per tant, no s'activarà fins que finalitzi l'anterior.

Per consultar la subscripció que estàs gaudint i els teus propers cobraments, dirigeix-te a Subscripcions i Tickets, dins l'apartat de Configuració.


Estic gaudint d'una promoció

En períodes com Black Friday, Nadal, estiu... oferim promocions puntuals a un preu més baix. Si gaudeixes d'una promoció que rebaixa el cost de la teva subscripció, tingues en compte que al finalitzar la promoció el cost de la subscripció tornarà a ser el preu base. Recomanem que revisis de tant en tant l'apartat de Subscripcions i Tickets per estar al dia dels teus propers cobraments.


La meva subscripció regal està a punt de finalitzar i vull continuar-la

Si estàs gaudint d'una subscripció regal i s'està acabant el període contractat, tingues en compte que finalitzarà la teva subscripció tret que triïs un nou pla. Podràs fer-ho des del mateix apartat del teu compte, a Subscripcions i Tickets i triant la subscripció que vulguis mantenir. També hauràs de revisar que disposes d'un mètode de pagament registrat al compte on es realitzaran els cobraments de la subscripció.


Cancel·lar la teva subscripció

Tant de bo no arribi mai aquest moment o sigui un "fins aviat", però sempre estàs a temps de cancel·lar la teva subscripció. Si desitges cancel·lar-la, recorda que hauràs de fer-ho abans de la teva pròxima renovació.