Si tens problemes amb el teu navegador habitual, en primer lloc prova d'accedir des d'un altre navegador, per exemple, Chrome. Si tot i així continuen els problemes, prova a netejar l'historial i la memòria cau del dispositiu. La memòria cau i les dades temporals s'emmagatzemen als dispositius per millorar-ne el rendiment però de vegades poden generar problemes de cara als visionats o l'ús de la plataforma. Per això, molts problemes i errors se solucionen fàcilment amb aquests passos depenent del navegador:

Tingues en compte que un cop eliminada la memòria cau hauràs d'iniciar sessió de nou a FilminCAT.

Com a última opció, des del mateix reproductor de FilminCAT podràs seleccionar una qualitat inferior prement el símbol de l'engranatge. També recomanem deixar uns minuts carregant abans de començar la reproducció.